BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.469,57
HABER /  DÜNYA

Hırsızlar böyle yakalandı

Kartal’da şüpheli şahısları adım adım izleyen Güven Tim’leri kapıların göbek kilidini patlatarak hırsızlık yapan 1’i kadın 3 kişiyi suçüstü ...

Abone ol

Kartal’da şüpheli şahısları adım adım izleyen Güven Tim’leri kapıların göbek kilidini patlatarak hırsızlık yapan 1’i kadın 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin yakalanma anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü’nde görevli ekipler, Atalar Mahallesi’nde durumu şüpheli görülen 1’i kadın 3 kişiyi yakın takibe aldı. Adım adım şüphelileri izleyen Güven Timleri, şüphelilerin bir binaya girdiklerini fark etti. Takibi sürdüren ve bu sırada olası bir suç durumunda delil niteliği taşıması için kamera kaydı da yapıldı. Elleri boş şekilde binaya giren şüphelilerin elleri dolu çıktığını gözlemleyen ekipler, binayı kontrol ettiklerinde kapı göbeklerinin yerinden söküldüğünü tespit etti. Bunun üzerine ekipler, birebir takibi aracı durdurarak operasyonla noktaladı. Şüphelilerin üzerlerinde ve kiralık olduğu tespit edilen otomobilde yapılan aramalarda bir miktar ziynet eşyası ile kapı göbeklerini sökmek için kullandıkları suç aletlerini ele geçirdi. Bunun üzerine gözaltına alınan Menaf D.,İslam B, ve Sevgi A. sorgulanmak üzere Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Emniyette ön sorgusu yapılan şüphelilerin çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtlarının bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin evden çaldığı ziynet eşyaları tutanakla sahiplerine verilirken buradaki işlemleri tamamlanan 3 kişi sağlık kontrollerinin ardından Kartal Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken şüphelilerin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
(İHA)