BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  DÜNYA

Korsan ürünlere geçit yok

Fatih’te düzenlenen operasyonda 13 bin adet korsan CD-DVD ile 100 kutu cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. El konulan ürünler emniyete...

Abone ol

Fatih’te düzenlenen operasyonda 13 bin adet korsan CD-DVD ile 100 kutu cinsel gücü arttırıcı ilaç ele geçirildi. El konulan ürünler emniyete götürülürken, olayla ilgili 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya korsan ürün satışı yapan işyerlerine yönelik çalışma başlattı. Sivil ekiplerin yaptığı tespit çalışmalarının ardından harekete geçen ekipler, dün öğlen saatlerinde operasyon için harekete geçti. Eminönü Tahtakale’de Hasırcılar İş Merkezi ile Melek Han’a operasyon düzenleyen ekipler, burada korsan CD ve DVD satışı yapan işyerlerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda vizyona yeni giren filmler başta olmak üzere porno, oyun ve müziklerden oluşan 13 bin adet korsan CD-DVD ele geçirdi. 100 kutu cinsel gücü arttırıcı ilaçların da ele geçirildiği operasyonda el konulan korsan ürünler daha sonra emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili işyeri sahibi 4 kişi hakkında ceza-i işlem başlatıldı.
Yetkililer, Tahtakale’de faaliyet gösteren korsan ürün simsarlarına yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
(İHA)