BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89
HABER /  DÜNYA

Metrobüs durağında kan aktı

Bahçelievler-Şirinevler metrobüs durağında ‘düğmeye basma’ tartışması ile çıkan kavgada kan aktı. Kavgaya müdahale eden sivil polisin silahı...

Abone ol

Bahçelievler-Şirinevler metrobüs durağında ‘düğmeye basma’ tartışması ile çıkan kavgada kan aktı. Kavgaya müdahale eden sivil polisin silahını alan şahıs, yanındaki diğer şahsı vurdu. Olaya müdahale eden polis ise darp edildi.
Bahçelievler-Şirinevler metrobüs durağında Mecidiyeköy istikametine seyir halinde bulunan bir metrobüsün içerisinde tartışma çıktı. İddiaya göre, metrobüste bulunan 2 kişi düğmeye basmalarına rağmen metrobüsün durakta durmadığını iddia ederek şoföre tepki gösterdi. Bunun üzerine metrobüste bulunan bir sivil polis, tartışmaya müdahale etti. Tartışma Şirinevler durağına gelindiğinde alevlendi. Metrobüsten inen 2 kişi, polis memurunu darp etti. Bu sırada şahıslardan biri polis memurunun silahını alarak ateş etti. Şahıs polis memurunu hedef alırken, yanında bulunan diğer şahsı vurdu.
Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp edilen polis memuru da başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Şirinevler metrobüs durağına çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis olay yerinde olaya karışan sivil meslektaşından bilgi aldı. Olay yerini güvenlik çemberine alan ekipler, olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Öte yandan hastaneye kaldırılan ve silahla yaralanan şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
(İHA)