BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  DÜNYA

Özel düzenekle 10 bin liralık hırsızlık

İstanbul Kadıköy’de hazırladıkları düzenekle çeşitli mağazalardan hırsızlık yapan yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Moğolistan uyrukl...

Abone ol

İstanbul Kadıköy’de hazırladıkları düzenekle çeşitli mağazalardan hırsızlık yapan yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Moğolistan uyruklu şahısların çaldıkları 10 bin liralık giyim eşyasına da el konuldu.
Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin dikkati, inanılmaz bir hırsızlık olayını ortaya çıkardı. Özellikle Kadıköy Bağdat Caddesi ve Taksim İstiklal Caddesi’ndeki mağazalara giren ve alüminyum folyolarla hazırladıkları düzeneklerle giyim eşyası çalan Moğolistan uyruklu 4 kişi, polislerin dikkati sonucu kıskıvrak yakalandı. Mağazalardan çaldıkları 10 bin lira değerindeki giyim eşyası ile yakalanan Otgon T., Medree M. Sukhbaatar C. ve Erdenebaatar K. önce Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezi’ne götürüldü. Şüpheliler, daha sonra da adliyeye sevk edildi. Şahısların alüminyum folyolarla hazırladıklar çantalar sayesinde güvenlik bandına yakalanmadıkları öğrenildi.
(İHA)