BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13
HABER /  GÜNCEL

Hırsızın en muhteşem golü

Kocaeli Genç MÜSİAD'ın halı saha maçında fıkra gibi bir olay yaşandı

Abone ol

KOCAELİ Genç MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) üyelerinin kendi aralarında yaptıkları halı saha maçında fıkra gibi bir hırsızlık olayı yaşandı. Takımda bir oyuncu eksik olunca, üyeler kenarda kendilerini izlemeye gelen 25 yaşlarındaki bir gence oyuna girme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden bu kişi onlarla birlikte soyundu, maça girdi bir de gol attı. Ancak 15 dakika sonra, “Karnım ağrıyor'' deyip soyanma odasına gittikten sonra takım arkadaşlarının para, çek, kredi kartı ve cep telefonlarını alıp ortadan kayboldu.

Genç MÜSİAD üyeleri, her hafta perşembe akşamı kendi aralarında yaptıkları maç için Bekirpaşa Semti'ndeki ‘Stad 2000’ adlı halı sahaya geldi. Ancak bir arkadaşları işi çıktığı için gelmeyince, takımı tamamlayacak biri arandı. Kenarda kendilerini izleyen 25 yaşlarındaki kişiye, “Bizim bir arkadaşımız gelmedi. İstersen sen de soyun ve bizimle oyna'' diyen işadamları, ona teklifte bulundu. Bu genç de teklifi kabul ederek soyunma odasına gitti, onlarla birlikte soyunup maça çıktı.

Oyun başladıktan kısa bir süre sonra takımına bir de gol kazandıran kimliği belirsiz genç, 15 dakika daha oynadıktan sonra da “Benim midem çok ağrıyor'' diyerek izin isteyip soyunma odasına gitti. İşadamları, bir kişi eksik olarak maçı oynaya devam etti.

SOYUNMA ODASINI BOŞALTTI

Maç bittikten sonra soyunma odasına giden Genç MÜSİAD üyeleri, durumundan hiç şüphelenmedikleri bu kişinin kendilerini soyduğunu anlayınca şoke oldu. Yapılan tespitlerde, bu kişinin soyunma odasındaki üyelerin ceplerinde bulunan 7 kredi kartı, 3 bin YTL'lik çek, 350 YTL nakit para ve 5 cep telefonunu alıp ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Durum hemen polise bildirildi. 1.65 boylarında, 25 yaşlarında olan kişinin yakalanması için polis araştırma başlattı.