BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,66
ALTIN 2.490,69
HABER /  GÜNCEL

Murat Göğebakanın gözyaşları

Bayrampaşa Şehir Parkı’nda kurulan Ramazan Çadırı’nda Murat Gögebakan sahne aldı.

Abone ol

1997 yılının 21 Mayıs gecesi, saat 23:45'te "Ben Sana Aşık Oldum" diye bir şarkıyla tanıştık. Bu şarkı kısa zaman içinde birçok insanın yaşamına girdi ve Türkçe müziğin klasikleri arasındaki yerini aldı. Bu şarkıyla birlikte Anadolu rock diye tanımlanan müziğin en önemli temsilcilerinden biri de yaşamımıza girmiş oldu: Murat Göğebakan.

Murat Göğebakan'ın müzikal serüveni çok daha önce başlamıştı. "Ben Sana Aşık Oldum" ile büyük bir başarı yakalan Göğebakan'ın müzik yaşamı, her ne kadar inişler gördüyse de o, inişlerin ardından çıkışa geçmeyi hep bildi.

Anadolu rock müziğini kendine has yorumu gönüllerde taht kuran Göğebakan; sahne yaşamında en duygu yüklü anları ise Bayrampaşa Belediyesi Ramazan Çadırı’nda yaşadı…

Bayrampaşa Şehir Parkı’nda kurulan Ramazan Çadırı’nda sahne alan ünlü sanatçı Göğebakan; söylediği şarkılarla Bayrampaşalıları coşturdu. Konser sırada ise kendisini tatlı bir sürpriz bekliyordu. Göğebakan’nın doğum günüydü ve Bayrampaşa Belediye yetkilileri; kendisi için özel bir pasta hazırlamışlardı.

Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kavurkacı tarafından sahneye getirilen pastayı kesen Göğebakan; seyircilerin yoğun ilgisi karşısında gözyaşlarını tutamadı. 39 yaşına giren ünlü sanatçı uzun sure duygu dolu anlar yaşadı. Sahnede yaklaşık 2 saat kalan Göğebakan; Bayrampaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.