BIST 10.086
DOLAR 32,31
EURO 34,63
ALTIN 2.411,98
HABER /  DÜNYA

HGS alana 15 TL hediye

31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans şubelerine başvuranlara HGS etiketi ücretsiz veriliyor.

Abone ol

Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya düzenledi.

İlk HGS bakiyesi yüklemesi üzerinden de 15 TL hediye ediliyor. Üstelik HGS ile otoyol ve köprülerdeki tüm geçişler yüzde 20 indirimli yapılıyor. 1.sınıf araçlar için HGS etiketlerini müşterilerine ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şubelerinden vermeye başlayan Türkiye Finans, kısa zaman içerisinde müşterilerine HGS etiketlerini bütün şubelerinden sunacak.

HGS etiketlerini veren bankalar arasında en avantajlı kampanyayı sunduklarını ileri süren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, “Türkiye Finans şubelerinden HGS ürününü alabilmek için Bonus özellikli Happy Card, Haremeyn kredi kartı veya herhangi bir Türkiye Finans kredi kartına başvurmak ya da banka hesabına sahip olmak yeterli.” dedi. Alşar, Türkiye Finans’tan kredi kartı olmayan ve HGS kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerin de banka şubelerinden HGS aldıkları sırada kolaylıkla kredi kartı başvurusu yapabileceklerini aktardı.