BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.449,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Her öğrencinin evine dev kütüphane

Vali Daşöz'ün önderliğindeki Amasya 65 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu, "Her Öğrencinin Evinde Dev Bir Kütüphane Olacak" hedefine yaklaşıyor.

Abone ol

Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün önderliğindeki Amasya 65 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu, "Her Öğrencinin Evinde Dev Bir Kütüphane Olacak" hedefine her ay bir adım daha yaklaşıyor.

Amasya'da sürdürülen 65 Bin Dev Öğrenci Projesi'ne kaynak oluşturmak için 5 aydır her bir ayda bir kitabın çok cüzi fiyatlarla öğrencilere satıldığını beliren Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Her Şey Seninle Başlar, Beyaz Zambaklar Ülkesi, Seçme Şiirler Antolojisi ve Çanakkale Destanı adılı kitapların ardından son olarak Yazar Nüvide Gültunca Tulgar'a ait "Kendi Kutup Yıldızını Bul" adlı kitabı bastırdıklarını belirtti.

Kitabın şu an piyasada üstelik indirimli olarak 9,90 TL'den satıldığına dikkat çeken Vali Daşöz, "Biz ise 65 Bin Dev Öğrenci Projesi yararına 10 bin adet bastırdığımız kitabı 4 TL'den satıyoruz. Öğrencilerimize piyasa değerinin yarısına kaliteli ve popüler kitaplardan temin ettiğimiz gibi, projemize kaynak oluşturuyor, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırıyoruz" diye konuştu.

Vali Daşöz, proje kurulu üyesi öğrencilerin satın aldıkları kitaplara imza atarken, dev öğrenci yayınlarının devam edeceğini kaydetti.