BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  EKONOMİ

Her ay 5 otomobil hediye

VakıfBank Worldcard sahipleri, temmuz ayı sonuna kadar yapacakları her 50 lira harcamayla otomobil kazanma şansı elde ediyor.

Abone ol

Her ay 5, toplamda 15 VakıfBank Worldcard sahibi, yeni bir otomobil kazanma fırsatı yakalayacak.

Banka açıklamasına göre, "Halden anlayan banka" yaklaşımıyla bankacılık sektörüne yeni bir anlayış kazandıran VakıfBank, müşteri memnuniyeti sağlayan hizmet anlayışını, tüketici odaklı kampanyalarla destekliyor ve kredi kartı kullanıcılarının araç sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor.

Kampanya kapsamında her ay 5, toplamda 15 VakıfBank Worldcard sahibi, yeni bir otomobil kazanma fırsatını yakalayacak. 

Kart sahipleri 31 Temmuz 2013'e kadar yapacakları her 50 liralık harcama ile otomobil sahibi olma şanslarını artırıyor. Ayrıca VakıfBank her yeni kredi kartı başvurusuna da 5 çekiliş hakkı veriliyor. 

VakıfBank Worldcard sahipleri için düzenlenen kampanyadan yararlanmak için herhangi bir ön başvuru ya da taahhüt gerekmiyor. Her ayın kazananları, bir sonraki ay içerisinde yapılacak çekilişle belirlenerek otomobillerini teslim alıyor.

Geçen yıl hem kredi kartı cirosunda hem de işlem adedinde en hızlı büyüyen banka olan VakıfBank, "81 ile 81 Otomobil" kampanyasıyla Midas Awards 2012'de sosyal medya kategorisinde "Silver Midas" ödülünü kazanmıştı.