BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’den ’sosyal taraftarlara’ teşekkür

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, sosyal medyada kulübü yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür edildi.<br/>Fenerbahçe Kulübü’nde yapılan a...

Abone ol

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, sosyal medyada kulübü yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür edildi.
Fenerbahçe Kulübü’nde yapılan açıklamada, "Sosyal medyada büyük bir ağ halinde birbirleri ile güçlü bir iletişim sağlayan Fenerbahçe’mizin büyük taraftarı; aynı güçlü ağı, resmi hesaplarımız aracılığıyla da Kulübümüz ile sağlıyor. Kulübümüzün resmi twitter sayfası (twitter.com/fenerbahce) bugün itibariyle 2 milyonu aşkın gerçek takipçi sayısına ulaşırken, resmi Facebook hesabımız (facebook.com/fenerbahce) ise 6 buçuk milyon kullanıcı sayısına sahip oldu.
Bu yıl, yarıştığımız her branşta, Avrupa’da Kulübümüzün adını tüm dünyaya duyuran, Sarı Lacivert renklerimizi tüm yarışlarda zirve noktasına taşıma hedefinde olan takımlarımız adına, Türkçe bilmeyen takipçilerimize de seslenen İngilizce Twitter hesabımız ise ülkemizde ilk kulüp Resmi İngilizce Twitter hesabı olma özelliği taşıyor. Henüz 4 ay önce hayata geçen İngilizce Twitter hesabımız (twitter.com/fenerbahce_en), an itibariyle 55 bin takipçi sayısına yaklaştı.
Sosyal hesaplarımız; takımlarımız ile ilgili yapılan maç önü, maç sonu ve maç günü paylaşımlar, fotoğraflar, görüntüler ile Fenerbahçe’ye dair tüm gelişmelere herkesten önce hakim olma, Fenerbahçe’nin her adımını anında takip edebilme, taraftarlarımız ile kulübümüz arasıda daha yakın bir iletişim kurma hedefi taşıyor.
Hesaplarımızın, her geçen gün daha aktif olmaları adına gerekli çalışmalar ise hız kesmeksizin devam ediyor.
Fenerbahçe adının olduğu her yerde gösterdikleri sonsuz destek ile kulübümüzün farkını ortaya çıkaran; 10 milyona yakın kullanıcı sayısına ulaşan sosyal medya hesaplarımızı da bulundukları yarışta her geçen gün zirveye taşıyan taraftarlarımıza, teşekkür ederiz.’’ denildi.
(İHA)