BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  DÜNYA

’’Başkanımızın son hediyesi Batalla’’

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Avrupa’da merhum başkan İbrahim Yazıcı için oynayacaklarını söyledi. Eren ayrıca, “Başkanımız kulübümüz...

Abone ol

Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Avrupa’da merhum başkan İbrahim Yazıcı için oynayacaklarını söyledi. Eren ayrıca, “Başkanımız kulübümüze son hediyesini 2 Mayıs gecesi Pablo Martin Batalla’ya imza attırarak vermişti” dedi.
Yeşil-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. En yakın takipçilerinin puan kaybetmesinin ardından Avrupa Kupaları’na katılmayı garantilediklerini ifade eden Eren, “Başkanımızın da çok istediği Avrupa’ya gitme hedefimizi de gerçekleştirmiş olduk. Son 3 sezondur Avrupa’da yer alıyorduk. Şimdi yine merhum başkanımızın en büyük hedeflerinden biri olan Avrupa’da başarı sonuçlar almak için çalışacağız. Avrupa Kupaları’nda ki maçlarımızı başkanımız için oynayıp, en büyük hedeflerinden birini gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

“EN SON HEDİYESİNİ BATALLA’YA İMZA ATTIRARAK VERDİ”
31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek olan sözleşmesini 2016 yılına dek uzatılan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla için imza töreni yapılacağını belirten Eren, “Başkanımız kulübümüze son hediyesini 2 Mayıs gecesi Pablo Martin Batalla’ya imza attırarak vermişti. O kadar mütevaziydi ki kimseye söylememişti. Zamanı geldiğinde de Batalla’ya yakışır bir şekilde imza töreni yapacağız” şeklinde konuştu.
(İHA)