BIST 10.076
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.434,58
HABER /  GÜNCEL

Henüz şampiyon olmadık

Fenerbahçe liderliğe yükseldi taraftar kendinden geçti. Yıldız futbolcu Gökhan Gönül camiayı böyle uyardı.

Abone ol

Fenerbahçe ve milli takımın sağ kanattaki başarılı ismi Gökhan Gönül, şampiyonluk yarışında kalan son 4 haftayı değerlendirerek, "Henüz şampiyon olmadık" uyarısı yaptı.

Muhteşem bir geri dönüşe sahne olan, çok kritik ve bir o kadar da önemli deplasmandan galibiyetle ayrılmanın keyfini yaşadıklarını söyleyen Gökhan Gönül, "Hedefimize adım adım bakıyoruz ve bu ciddiyetle ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Milli futbolcu kişisel web sayfasından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Önceki yazımda da baskı altında olan tarafın biz olmadığını, bu tarz şampiyonluk mücadelelerine camia olarak alışık olduğumuzu belirtmiştim. Bekleyişimiz uzun sürmedi. Haftanın açılış maçında Trabzonspor'un puan kaybetmesinin ardından, takım olarak bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istedik. Bucaspor ligin yeni takımı olmasına rağmen, sonuna kadar mücadele eden ve elinden geleni yapmaya çalışan bir ekip. Nitekim maç başladığı andan itibaren de kendi oyunlarını oynayarak bizleri maç sırasında zor duruma düşürmeyi başardılar. Maç 3-1 olduktan sonra, takım olarak şampiyonluğa ne kadar kenetlendiğimizi gösterdiğimize inanıyorum. Bu gol bizim uyanmamızı ve daha fazla mücadele etmemize ön ayak oldu diyebiliriz.

Arka arkaya bulduğumuz goller bizleri diriltti ve maçı kazandık. Taraftarlarımızın vermiş olduğu desteğe şahsım adına teşekkür ediyorum. Bizler taraftarlarımızla bir olduğumuzda karşımızdaki rakibin kim olduğu farketmiyor. İstediğimizi alan taraf biz oluyoruz. Skor 3-1 olmasına rağmen, taraftarlarımız desteklemekten vazgeçmedi ve bizlere itici güç olmaya devam etti. Bizler de onlara galibiyeti hediye ederek, şampiyonluk yolunda ipleri tekrar ele geçirdik.

Büyük Fenerbahçe taraftarı bilmelidir ki, henüz şampiyon olmadık. Hedefimize adım adım bakıyoruz ve bu ciddiyetle ilerliyoruz. Rehavete kapılıp, şimdiden kendimizi şampiyon ilan edecek lükse sahip değiliz. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü, ve takım olarak şampiyonluğa kenetlendiğimizi belirtmek istiyorum.

Sıradaki hedefimiz İ.B.Belediyespor. Artık kolay maç kalmadı. Hepsi hayati öneme sahipler. Sahaya çıktığımız andan itibaren mücadele ederek, şampiyonluğu istediğimizi rakimize göstermeliyiz. Kalemizde olası bir gol geldiğinde bile taraftarlarımız paniğe kapılmadan bizleri desteklesin. Çünkü geriye düştüğümüz bir çok maçı mücadelemizle lehimize çevirmeyi biliyoruz.

Taraftarlarımızdan isteğim, kalan maçları karnaval havasına çevirerek, bir an olsun destekten vazgeçmesinler. Sizler itici güç oldukça, özlemini duyduğumuz Şampiyonluğu kazanacağız.

Ayrıca uzun süre oynamamasına ve haketmediği şekilde ağır eleştirilere uğramasına rağmen oyuna girerek Şampiyonluk yolunda çok önemli katkıda bulunan Daniel Güiza'yı tebrik ediyorum. Bu gol aynı zaman da kadromuzdaki her oyuncunun katkı vermeye hazır olduğunun bir göstergesidir. Umarım attığı bu gol kendisini bulmasına yardımcı olur ve bizlere katkı vermeye devam eder."