BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hem alışveriş yap, hem de kazan!

BTSO 6. Alışveriş Şenliği, kültürel ve sanat etkinlikleriyle sürüyor. Alışveriş yapanlara her 50 TL için çekiliş kuponu veriliyor.

Abone ol

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 6.'sı düzenlenen Alışveriş Şenliği, bir taraftan esnafın yüzünü güldürürken diğer taraftan da kültür-sanat etkinlikleriyle şehre hareketlilik kazandırıyor.

Şehir merkezindeki geleneksel alışveriş mekanlarında 6 bini aşkın işyerinin katılımıyla gerçekleşen Alışveriş Şenliği çerçevesinde her 50 TL alışverişe bir çekiliş kuponu hediye ediliyor.

Çekilişte, 1 otomobil, 6 motosiklet, 6 laptop, 6 buzdolabı, 6 çamaşır makinesi ve 6 bulaşık makinesi kazanma şansına sahip olan tüketiciler, hem yüzde 50'ye varan indirimlerden yararlanıyor.

RAMAZAN'A ÖZGÜ SOKAK ETKİNLİKLERİ

Bursa Alışveriş Şenliği kapsamında yapılan ve Ramazan'a özgü sokak etkinlikleriyle de, Bursa'nın sosyal ve kültürel hayatına canlılık getirilmesi hedefleniyor.

Çığırtkan, aşuk-maşuk, karagöz-hacivat, şerbetçi, faytonlu kortej, gölge oyunu, ortaoyunu ve kanto gösterileri alışveriş mekanlarına renk katarken, iftar sonrası şerbet ikramı da yapılıyor.

Bayramın ilk gününe kadar sürecek olan etkinlikler, başta Heykel, Altıparmak, Setbaşı, Kapalıçarşı, Uzunçarşı, Okçular, Tuzhan, Emirhan, Pirinçhan, Kozahan olmak üzere perakende alışverişin yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştirildiğ öğrenildi.