BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu alarmı yarın akşam başlıyor!

Hava durumu için beklenen uyarı geldi meteoroloji son tahminleri açıkladı. Cuma akşamından itibaren özellikle İstanbul'da şiddetli lodos görülecek. Doğu Karadeniz'in yüksek yerlerinde kar yağışı görülecek.

Abone ol

Hava durumu için meteoroloji yeni alarm verdi. Yarın akşamdan itibaren özellikle İstanbul'da şiddetli lodos görülecek. Doğu Karadeniz'in yüksek yerlerinde ve Hakkari'de şiddetli kar yağışı etkili olacak. Uzun süredir pastırma yazının etkisinde olan İstanbul'da haftasonuyla birlikte sıcaklıklar düşecek. Peki İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa ve Çanakkale'de hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL?

İstanbul hava durumu için meteoroloji yeni tahminleri açıkladı. Uzun süredir sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği İstanbul'da yarın akşamdan sonra şiddetli fırtına bekleniyor.

Yapılan açıklamada, "Cuma günü akşam saatlerinden sonra Marmara’nın batısından başlayarak etkisini arttıracak olan rüzgarın; Cumartesi ve Pazar günleri Karadeniz, Ege ve İç Anadolu’da güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat), Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli lodosla birlikte başta soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşım sorunları olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.