BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Hastasını öldürdü mü?

Şarkıcılığın yanında Hekimliğine devam eden Ferhat Göçer iddialara cevap verdi...

Abone ol

Kanal 1’deki Yüz Yüze programına konuk olan Ferhat Göçer, bir süre önce sahnede olduğu için nöbete gitmediği ve bir hastasının hayatını kaybettiği iddialarını yanıtladı.

Hakkında soruşturma açıldığı haberleriyle gündeme gelen Ferhat Göçer kendisiyle ilgili bir takım şikayetler olduğunu söyleyerek "14 senedir bir devlet hastanesinde çalışıyorum. Devletin resmi bir kurumu. Böyle bir şey yok. Sözkonusu bile olamaz. Ama şu var ki, siz belli bir noktaya geldiğinizde şikayetler gidiyor" dedi.

Göçer, gece sahnede olduğu için hastasının öldüğü haberlerini kesin bir dille yalanlayarak şunları söyledi:

"Böyle bir şey olsa size mesleğinizi devam ettirme şansı tanımazlar. Böyle bir ihtimal olabilir mi? Bakın, ben tüccar değilim. Orada olamadığım için dükkanımı açamadım ve malımı satamadım! Ama hekimsiniz. Olamamanızdan ya da ihmalinizden kaynaklanan bir vaka olursa ben kendimi Boğaz Köprüsü’nden atarım. Böyle bir şey olabilir mi? Bana yapılan şikayetlerin haddi hesabı yok bu konuda. Tabib müdürlük açıyor bakıyor, müfettiş geliyor kontrol ediyor, raporunu yazıyor veriyor siz işinize devam ediyorsunuz. Böyle bir şey yapamazsınız. Mesleğinizi devam ettiremezsiniz orada. Her şeyden önce görev arkadaşlarınız, klinik şefiniz ya da başhekiminiz veya Sağlık Müdürlüğünüz ya da Bakanlık, size orada mesleğinizi devam ettirme şansı vermez."

kaynak: televizyongazetesi