BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95
HABER /  SPOR

Sevillada FENER korkusu

Sevilla tırstı! Fenerbahçe maçının hiç kolay olmayacağı açıklandı. İşte maç öncesi yorumlar;

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2.turunda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan İspanya'nın Sevilla takımının savunma oyuncusu Daniel Alves, işlerinin kesinlikle kolay olmayacağını söyledi.
    
UEFA'nın internet sitesinde okuyucuların sorularını yanıtlayan Alves, Alex ve Roberto Carlos gibi yıldızlara sahip Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosunun bulunduğunu, ayrıca kendi sahasında çok zorlu bir takım olduğunu kaydetti.
    
Türk seyircilerin Brezilyalılar kadar ateşli olduğunu ifade eden Alves, ''Sadece televizyondan izleyerek bile, Türkiye'deki maçlarda ne kadar özel bir atmosferin olduğunu anlayabilirsiniz. Avrupa futbolunda yer edinmeye çalışan iki takım arasında ilgi çekici, heyecanlı ve zorlu bir maç olacak'' dedi.
    
Alves, İstanbul'da oynayacakları ilk maçta mümkün olduğu kadar avantajlı bir skor yakalamaya çalışacaklarını belirtti.
    
Daniel Alves, Şampiyonlar Ligi'nde en beğendiği oyunculara dair bir soruyu yanıtlarken, Alex'ten de bahsederek, onun ''hayran olunacak'' bir futbolcu olduğunu kaydetti. Alves, ''Alex eğer Avrupa'da daha büyük bir kulüpte oynasaydı, Brezilya Milli Takımı'nda da kesinlikle yeniden yer alırdı'' diye konuştu.
    
Roberto Carlos'a da değinen Alves, onun Brezilyalı futbolculara ilham veren, büyük bir futbolcu olduğunu söyleyerek, ''Umarım bize karşı iki kötü gece geçirir'' dedi.