BIST 9.990
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.438,49
HABER /  SPOR

Hasan Şaş korkuttu

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti.

Abone ol

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve sıcak havada yaklaşık 2 saat süren çalışmada futbolcular, ısınma ile kondisyon hareketlerinin ardından çift kale maç yaptılar.

Yeşil takımın 6-0 kazandığı karşılaşmada goller Özgürcan (3), Ümit, Arda ve Barış'tan gelirken, Özgürcan'ın performansı teknik helyetin yüzünü güldürdü. Alman çalıştırıcı, maç içinde sık sık oyunu durdurarak futbolcularına yaptıkları pozisyon hataları nedeniyle uyarılarda bulunurken, beğendiği hareketlerde ise tebrik etti.

HASAN ŞAŞ KORKUTTU

Çift kale maçta girdiği ikili pozisyonda bir anda yerde kalan Hasan Şaş, korkuttu. Saha içinde hemen müdahalesi yapılan ve kısa süre sonra ayağa kalkan Hasan, Feldkamp'ın çift kale maça almadığı ve saha kenarında tek başına çalışan Linderoth'u hemen oyuna dahil ederek maçı sürdürmesi üzerine devam edemedi. Saha kenarında bir süre arkadaşlarını izleyen Hasan Şaş, daha sonra tek başına koşu yapmakla yetindi. Sarı-kırmızılıların antrenmanında sakatlığı bulunan Hakan Şükür fizyoterapist eşliğinde koşu yaparken, Uğur Uçar, Aydın ve Carrusca da takımdan ayrı çalıştılar.

SICAK HAVA ETKİLEDİ

Galatasaraylı futbolcular, sabah antrenmanında sıcak havadan oldukça etkilendi. Gölgede durmakta dahi zorlanılan havada, yoğun bir antrenman yapan sarı-kırmızılı oyuncular, verilen her arada hemen suya koştular. Brezilyalı oyuncu Lincoln'ün antrenman sonunda futbolcuların serinlemeleri için bırakılan su kovasına kafasını sokması dikkat çekti. Galatasaray, akşam basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.