BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.439,79
HABER /  GÜNCEL

PKKlı Presıdent Turk

Rus mafyasına ona bu ismi takmış. Özbe öz Türk... PKK'ya silah taşıyan varlıklı işadamı...

Abone ol

Ocak'ta Başbakan Erdoğan’ın “PKK’nın elinde ABD menşeli silahlar var.'' demesiyle başlayan ve üç PKK itirafçısının Kandil Dağı’ndaki kampa iki ABD zırhlı aracının silah getirdiğini söylemesiyle devam eden takip ve soruşturma sürüyor. Terör örgütü PKK'ya sağlanan silahların kaynakları gündemdeki yerini koruyor. Aksiyon Dergisi'nde yer alan Haşim Söylemez'in haberinde eli kanlı terör örgütüne silah sağlayanlar içinde bir Türk'ün de olduğu iddia ediliyor. Haberde PKK cephaneliğinde Türkiye dahil 31 ülkeye ait silahlar bulunduğu belirtiliyor.
     
İşte Söylemez'in haberinden çarpıcı ayrıntılar:
     
Terör örgütü PKK’ya silah sağlayan ülkelerden birinin İsrail olduğu iddia ediliyor. Peşmergeye askerî eğitim veren İsrail askerlerinin MOSSAD üzerinden çoğu zaman terör örgütüne de silah sağladığı belirtiliyor. PKK’ya Rusya’dan da silah geliyor; ama bunun Rusya yönetimiyle alakası yok. Silah desteği, Rus mafyası tarafından gerçekleştiriliyor. Rus mafyasının yıllardır PKK’ya silah sağladığı istihbarat birimlerince de doğrulanıyor.

KİM BU İŞ ADAMI?

PKK ile Rus mafyasının silah alışverişinde bir Türk’ün olduğu da ileri sürülüyor.
“President Turk-Başkan Türk'' adıyla anılan bu Türk’ün kimliğini Türk istihbarat birimleri uzun süredir araştırıyor. Ama bu konuda henüz ciddi bilgi elde edilebilmiş değil. Ancak bu kişinin Türkiye’de önemli işlere imza attığı tahmin ediliyor. İddiaya göre PKK ile Rus mafyasını ‘President Turk’ tanıştırmış. Terör örgütüne silah taşıyan Rus mafyasının içinde olduğu belirtilen ‘President Turk’un aynı zamanda oldukça varlıklı biri olduğu dile getiriliyor."