BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Harbiye açık havada HAYIRLI KONSER

Ünlü sanatçılar engelliler için sahneye çıkıyor. İşte hayırsever sanatçılar ve konser günleri.

Abone ol

Türk halk müziğinin sevilen isimleri Sabahat Akkiraz, Mustafa Özarslan, doğu ve batı müziğini buluşturan Orient Expressions, güçlü sesler Işın Karaca ve Fatih Erkoç engelliler yararına sahne alıyor.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 18-19 Eylül tarihlerinde düzenlenecek konserlerin tüm geliri TÜREV’in (Türkiye Engelliler Vakfı) “Söz veriyorum” projesinde kullanılmak üzere bağışlanacak.

Sunuculuğunu Hakan Ka’nın yapacağı konserlerde, 18 Eylül Pazartesi akşamı Sabahat Akkiraz, Mustafa Özarslan ve Orient Expressions, izleyicilere keyifli bir türkü gecesi yaşatacak.

19 Eylül Salı akşamı ise 3 yıl aradan sonra konser verecek olan Fatih Erkoç, sahneyi pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca ile paylaşacak.

ENGELLİLER İÇİN YAŞAM MERKEZİ KURULACAK

“Söz Veriyorum…” projesi adı altında 15.000 m2'lik alan üzerine kurulacak 12.000 m2 kapalı alana sahip olacak “Yaşam Noktası”, engelli vatandaşlarımıza barınma, mesleki eğitim, tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verecek. Merkezde ayrıca kreş, misafirhane, açık ve kapalı spor tesisleri, piknik alanı, anfi tiyatro gibi sosyal alanlar da bulunacak.

TÜREV, projeye destek vermek isteyenleri konserlere katılmaya davet ediyor.

Konser tarihleri: 18 Eylül Pazartesi - 19 Eylül Salı
Saat: 20:00
Bilet Fiyatları: 22.5YTL – 34YTL - 45YTL - 56 YTL (Biletix)
Bilet Satışı: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu Gişesi