BIST 9.795
DOLAR 32,60
EURO 35,00
ALTIN 2.451,33
HABER /  MEDYA

Haramzadeler'den Gökçek ve gazeteci kaseti

Kaset savaşları devam ediyor. Bu kez seri halde Başbakan'ın danışmalarından Mustafa Varank'ın telefon konuşmaları serviste. Son kayıt bir gazeteciyle ilgili.

Abone ol

İNTERNET HABER - Kaset savaşları tam gaz sürüyor. Fethullah Gülen'in 6 kasetinin haftabaşında servise konmasının ardından Haramzadeler'den misilleme geldi. Dün akşam seri halde Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank'ın ses kayıtları yayınlandı.

Kasetlerden ilkinin Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ile Varank arasındaki görüşmeye ait olduğu iddia ediliyor. İllegal dinlemeyle elde edilen kayıtlarda Mustafa Sarıgül'ün sürekli ekrana çıkarıldığını ancak Kadir Topbaş'a medyada yer verilmediği konuşuluyor.

Konuşmada Hürriyet muhabiri Bülent Mumay'ın ismi de geçiyor. Hükümetin Mumay'dan hayli rahatsız olduğu bu ses kayıtlarına yansıyor.

YILDIRAY OĞUR KASETİ

Mustafa Varank'a ait olduğu iddia edilen ikinci kaset ise Taraf Gazetesi'nden ayrıldıktan sonra Cemaat medyasının hedefi haline gelen Yıldıray Oğur'la ilgili.

Varank, Yıldıray Oğur'un Türkiye si'nde çıkan yazısının trollerle ön plana çıkarılmasını ve bunun sosyal medyada servis edilmesi için talimat veriyor.

GÖKÇEK'LER İÇİN ÖZEL HESAP BİLE AÇTILAR

Kaset savaşlarında şimdi de Melih Gökçek ile oğlu Osman Gökçek hedefe alındı. Gökçekler için twitterda #AnkaraHaramiler ismiyle özel hesap bile açıldı. Bu hesaptan sürekli Melih Gökçek ve Osman Gökçek'in kasetlerinin yayınlanacağı duyuruluyor.