BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.513,62
HABER /  GÜNCEL

Adliye imamının borsa oyunu mu?

Yeni Şafak gazetesi, paralel yapının adliye imamının 17 Aralık operasyonu öncesi 'borsadan çıkın' dediğini iddia etti.

Abone ol

17 Aralık operasyonuyla ilgili ilginç bir ayrıntıyı sayfasına tayışan Yeni Şafak gazetesine göre, paralel yapının İstanbul Adliyesi'nden sorumlu hakimi C.G', birkaç ay önce yakın çevresine 'Sonbaharda borsadan çıkın' diyerek tüyo verdi.

Yeni Şafak gazetesi 'Adliye imamıyla borsa oyunu' manşetiyle cemaate yüklendi. Habere göre adliye imamı borsa tutkunu. Haberde C.G. hakkında ilgin iddialara yer verildi.

TAHLİYEYE BAKACAK NÖBETÇİ HAKİME TEKLİF

Çağlayaridaki adliyede sulh ceza hakimi olarak görev yapan borsa tutkunu C.G'nin gözaltı ve el koyma kararlan ile itirazlara bakacak nöbetçi mahkemeleri de ayarladığı öğrenildi. Çağlayan İmamı'nın aralarında 3 bakan oğlunun bulunduğu şüphelilerin 30 günde tahliye taleplerini değerlendirecek hakime "Nöbetini başkasıyla değiştirelim" teklifinde bulunduğu iddia edildi.

TELEFONA SEHVEN YÜKLEMEDE ADI GEÇİYOR

Yapılanmalım, rahat hareket etmesi için pasif görev verdiği C.G'nin 'zorla getirme' gibi kararların uygulanmasında zaman kaybetmemesi için de emrine paralel polisler verildiği ileri sürüldü. Ergenekon davasmda yargılanan Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin adli emanetteki telefonuna 134 numaranın 'sehven yüklenmesi' olayında da 'Çağlayan İmamı'mn rolü olduğu iddia edildi,