BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,82
HABER /  GÜNCEL

Hanefi Avcı Oda TV davasında isyan etti

Oda TV davasında herkes serbest kaldı bir o bir de Yalçın Küçük tutuklu. Hanefi Avcı bu duruma dikkat çekti ve "bir ben tutuklu kaldım" dedi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Odatv davasının bugün görülen duruşmasında Hanefi Avcı da hazır bulundu. Avcı yaptığı savunmada bilgisayarına verilerin virüs yoluyla yerleştirildiğini söyledi ve TÜBİTAK raporunun da bunu ispatladığını söyledi.

Mahteme Hanefi Avcı'nın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Oda TV davasında sadece Hanefi Avcı ile Yalçın Küçük tutuklu bulunuyor.

İşte Hanefi Avcı'nın duruşmadaki ifadesi;

"Nedim Şener'in tapelerini inceledim, hepsi gece 12'de başlayıp sabah 7'ye kadar yapılmış. Eminim ki bu Emniyet'te yapılmadı. Başka yerde yapıldı. İkincisi benim hakkımda tahkikat yok. Odatv'yle bir ilgim tespit edilmemiş. Benim konuşmalarım nasıl oraya konmuş. Bunu hazırlayanlar bunu nereden biliyor.

TÜBİTAK BİLGİSAYARDA YAZILMAMIŞ DİYOR

Üçüncüsü: TÜBİTAK diyor ki bu dosyalar bu sanıkların bilgisayarında yazılmamış. Peki hangi bilgisayarda yazılmış? O bilgisayar neden bulunmuyor. Bu dökümanlara bakın. Herkesin ismi yazıyor. Böyle örgüt dökümanı olur mu? Hiçbir örgüt böyle bir döküman yazmaz.

DOSYALAR VİRÜSLE YOLLANDI

Bu dosyalar uzaktan virüs yoluyla gönderilen dosyalardır.Dosyalara bakıyorsunuz, aynı dosyalar, aynı tarihte, aynı dakikada, aynı saniyede hem evdeki hem ofisteki bilgisayara kaydolmuş. Bu nasıl oluyor. Aynı anda aynı dosyalar nasıl aynı kişinin iki bilgisayarına birden kaydoluyor. Bunun bir yanıtı var. Bu dosyalar sonradan virüsle gönderilmiş ve kendisini sanki bu tarihte kaydolmuş gibi göstermiş.

TEZGAH BAŞTAN BELLİ

"Emniyetin labaratuvarları var, uzmanları var, neden bu bilgisayarlar bu uzmanlara değil, düz komserlere gönderiliyor.Peki Odatv bilgisayarları izlenirken bu virüsler bu bilgisayarlara girerken Emniyet neden izlemiş? Neden takip yapmamış?Bu tezgah baştan belli...Görülüyor ki Emniyet içinden her şey başından planlanmış. Öyle ki raporun altında üç imza var. Hepsinin ayrı ayrı tarih yazıp imzalaması lazım. Ama tek tarih yazılmış.

HERKES SERBEST BİR BEN TUTUKLUYUM

Bu sahte diijital dökümanları yazdığı iddia edilenler serbest, bilgisayarında bulunanlar serbest, benim gibi yardım yataklıkla suçlananalar da serbest; bir ben tutukluyum.

BİR İNSAN BUNCA ÖRGÜTLE NASIL İLİŞKİYE GİRER

Ben burada Ergenekon'a yardımdan yargılanıyorum, Devrimci Karargah'a yardımdan hüküm giyiyorum, Ankara'da PKK ve TİKKO'ya yardımdan yargılanıyorum. Nasıl oluyor da aynı anda bütün örgütlere yardım ediyorum? Bir insanın bu kadar örgütle birlikte ilişkiye girmesi mümkün mü?

Kendi geçmişime bakıyorum, ben acaba böyle vbir sicile mi sahibim? Türkiye Susurluk diye bir süreç yaşadı. Meclis'te Susurluk Komisyonu'na gidip tek ifade veren Emniyetçi ben,m

Bir tek ben ifade verdim. Verdiğim bilgiler de doğru çıktı.

Devletin içindeki çeteleri ben ifade ettim. JİTEM'e karşı çıkan benim, bunu açıkladığım için yargılandım.

BEN CEMAATİN HUKUKSUZLUĞUNU YAZDIM

Ben sadece bu cemaatin hukuksuz işler yaptığını, dinlemeler yaptığını açıkladım. Bugün öyle kabul görüyor ki benim yazdığımın ötesine geçti mesele.

Hukuk akıl ve mantıktır. Ben burada gerçekleri ortaya çıkaracak bir irade olmadığını görüyorum. Ne sizde ne savcılıkta!

Ben bu bilgisayarlara virüs girdiğini söylüyorum. Araştırılmasını istiyorum. Halen araştırılmıyor.