BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.483,93
HABER /  GÜNCEL

Hande Yener'e Seren Serengil yanıtı: 'Çıplak fotoğrafı...'

Seren Serengil Hande Yener arasındaki çıplak fotoğraf savaşı ekrana taşındı. Star TV'deki Duymayan kalmasın programında Seren Serengil üstsüz fotoğrafı için açıklama yaptı. İşte Seren Serengil'in Hande Yener'e yanıtı.

Abone ol

Seren Serengil ve Hande Yener arasında çıplak fotoğraf krizi yaşanıyor. Hande Yener instagram hesabından Seren Serengil'in üstsüz fotoğrafını yayınlayınca olay bel altı kavgaya dönüştü. Seren Serengil de elindeki ekran gücünü kullandı. Star tv ekranında Duymayan Kalmasın programında üstsüz görüntüsünün nasıl çekildiğini izah etti. Hande Yener'e ağlamaklı bir ses tonuyla yanıt veren Seren Serengil, mağdura yattı.

Seren Serengil fotoğrafın nasıl çekildiğini de izah etti. Dediğine göre bu fotoğraf karesi 17 yıl önc çekildi. Seren Serengil o dönem çekim için hazırlandığından bikini izin kalmasın diye üstsüz güneşlendiğini söyledi. İddiasına göre de üstsüz görüntüsü annesinin evinde havuz başında çekilmişti. Kimin nasıl çektiğini izah etmeyen Seren Serengil, "O zamanda çok utanmış ve üzülmüştüm. Şimdi de çok utandım. Buraya gelirken de çok utandım" dedi.

Seren Sergil Hande Yener'in ağır sözlerle yanıt vermesine razı olduğunu da belirterek şunları söyledi;

-"Ağır yanıt gelse bile razıydım. Beni çok kırdı çok üzdü. Ben sadece onun en çok satanlar listesine inanmadığımı söyledim. Ben bu programda kimin için doğruları söylesem onunla kötü oldu. Ben çok kırıldım ve üzüldüm. Bir kadının bir kadına yapabilecegi en büyük şiddeti sergiledi. Bunun cevabı verileri ispatlamaktı."

-"Bunu yaparak ne elde ettin. Beni mi bitirdin. Bence yorumları okursan kendini bitirdin. Umarım özeleştirisini yapar. Üzüldüm ve utandım. Ben bu fotoğraflarını çektirerek bir yere gelmiş değilim. O zaman çekime hazırlanıyordum iz kalmasın diye öyleydim. Üzüldüm kırıldım açıkçası. Karşıma gelip bana zarar veriyorsun deseydi onunla burda çata çat tartışabilirdim. Ama kırıldım üzüldüm.