BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Oğlak Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Oğlak Burcunu neler bekliyor? Oğlak Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Oğlak Burcunu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Oğlak Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Oğlak Burcunu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Oğlak burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

Bu hafta Güneş, Koç Burcu’na geçiyor. Ev ve aile alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Eviniz ve aileniz daha önemli olacak. Aile büyüklerinizin hayatı, kendi vurduğunuz yuvanızın düzeni, aile hayatınızın önemli birtakım konuları bu dönemde daha fazla ön plana çıkabilir. Kendinizi değiştirmek için uğraşabilirsiniz.

Alışkanlıklarınızı geride bırakmak için uygun bir dönem olacak. Davranışlarınızı da değiştirmek için ve işlerinizi evinizden yürütmek için uygun bir süreç olacak. Bu hafta çarşamba ve perşembe günleri çok güzel günler ancak önemli işlerinizde pazartesi gününü kullanmaya özen göstermelisiniz.