BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.457,94
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Yay Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Yay Burcunu neler bekliyor? Yay Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Yay Burcunu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Yay Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Yay Burcunu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Yay burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

İşlerinizi etkin bir şekilde planlamaya ve bu planlarınıza hareket etmeye bu hafta başında daha fazla ihtiyacınız olabilir. Çarşamba günü Güneş’in Koç Burcu’na geçmesiyle beraber aşk hayatınızda güzel esintiler ve canlanmalar ön plana çıkacak.

Ev ve aile alanlarınızda geçirdiğiniz sizi yoran günlerden sonra hayatınızın yenilendiğini göreceksiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler ve güzel adımlar, hayatınızda biri varsa bağlantılarınızın kuvvetlenmesi ya da yeni bir insanla tanışma gibi etkileriniz bir ay boyunca devrede olacak. Evli iseniz çocuk ile ilgili konu ve olaylar hayatınızda yer edebilir.