BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Terazi Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova Terazi Burcu yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Terazi Burcunu neler bekliyor? Terazi Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Terazi Burcunu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Terazi Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Terazi Burcunu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Terazi burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

Önemli haftalardan bir tanesi olacak. Güneş, sizin zıt burcunuz olan Koç Burcu’na geçiyor. Özel hayatınızla ilgili konu ve olaylar önümüzdeki dönemde hızlanıyor. Çarşamba gününden sonra daha fazla özel hayatınızın üzerine düşebilirsiniz.

Eğer hayatınızda bir insan yoksa bir partner bulma düşüncesi aklınızda yer edebilir. Etrafınızla bunları paylaşabilirsiniz. Her şeyi ortaklıklarla yapmak isteyeceksiniz. Yalnız olmak size iyi gelmeyecek ve böyle hissedeceksiniz. Diğer taraftan ortaklaşa atacağınız adımlar önem kazanacak. Diğer insanların ilgisini çok çabuk çekecek ve popülerliğinizi artıracaksınız. Taşınmayla ilgili konu ve olaylar hayatınızda önem kazanabilir.