BIST 10.333
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.458,87
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Akrep Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Akrep Burcunu neler bekliyor? Akrep Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Akrep Burcunu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Akrep Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Akrep Burcunu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Akrep burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

Güneş, Koç Burcu’na geçiyor ve keyifli bir dönemi geride bırakıyorsunuz. Çok çalışacağınız ve başkalarına hizmet etmekten mutluluk duyacağınız aynı zamanda iş hayatında kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlıyor. Bu süreçte günlük hayatınızın akışı hızlanabilir. Çalışmıyorsanız bile gün içinde yapacağınız işlerin vaktinizi daha fazla aldığını görebilirsiniz.

Diğer taraftan sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda önemli adımlar devrede olacak. Baş ağrılarınız artabilir sevgili Akrep’ler. Hızlı çalışmak ve enerjinizi iş alanlarında ortaya koymaktan kaynaklı olarak sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir.