BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Başak Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Başak Burcunu neler bekliyor? Başak Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Başak Burcunu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Başak Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Başak Burcunu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Başak burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

Bu hafta Güneş burç değiştiriyor ve perşembe günü itibariyle Dolunay yaşanacak. Bu Dolunay ile beraber parasal konular hızlanmaya başlayacak.

Ortak hareket etmek durumunda kaldığınız ve bütçenizi oluşturduğunuz bu dönemde bu Dolunay ile beraber kendi para kazançlarınıza odaklanacaksınız sevgili Başak’lar. Elinize bir miktar para geçebilir.

Parayla ilgili konularda önemli kararlar alarak ilerlemek isteyebilirsiniz. Bir para meselesinde önemli bir adım devreye giriyor. Bu para meselesinin çözümü bir ay sonra oluşacak Dolunay ile beraber nihai sonuca ulaşacak sevgili Başak’lar.