BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Yengeç Burcunu yorumladı

18-24 Mart 2019 haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile internethaber.com’da. Bu hafta sizi Yengeç Burcu'nu neler bekliyor? Koç Burcu Aşk hayatınızda ne gibi gelişmeler yaşanacak? Yengeç Burcu'nu sağlığınız konusunda ne diyor? İşte Haftalık Yengeç Burcu Burç Yorumları

Abone ol

Hande Kazanova 18-24 Mart 2019 haftası Yengeç Burcu'nu yorumladı. Hande Kazanova bu hafta burçların durumlarını değerlendirdi. Bu hafta Yengeç burcunu aşk, sağlık, kariyer, ekonomi konularında neler bekliyor?

Maddi konularda organize olmanız gereken haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler. Parasal konularda idare mekanizmasını kullanacaksınız. Bu alanlarda yapılması gerekenler pazartesi günü biraz zorlayabilir.

Alacak verecek dengesini oturtmak konusunda hoşnutsuzluklarınız olabilir ama öğleden sonra ve salı günü itibariyle bu alanlarda daha rahat etkiye sahip olacaksınız. Bu hafta önemli olacak.

Perşembe günü sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Pazartesi günü seyahat ve eğitime dayalı gelecek planlarınızda hızlı hareket etmek isteyeceksiniz. Çevrenizdeki insanlardan gereken yardımı alacaksınız.

Kaynak: Cevapla TV