BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hamile eşinin boğazını kesti

Adana'da bir kişi, 3 aylık hamile eşinin boğazını keserek öldürdükten sonra, av tüfeğiyle intihar etti

Abone ol

Adana'da yaşanan korkunç olay tüyler ürpertti. Genç çiftin evinden gelen silah sesi sonrası mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler çiftin cesedi ile karşılaştı. Yaklaşık 3 aylık hamile eşinin boğazını kesen adam av tüfeğiyle intihar etti.

Merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesindeki bir apartmanda yaşayan İhsan-Cennet Özkaya çiftinin evinden silah sesi duyan komşuları durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, oturma odasında İhsan Özkaya'nın (23) cesediyle karşılaştı. adana-cinayet.jpgEkipler, evin diğer odalarını kontrol ettiklerinde, Cennet Özkaya'nın (22) da cesedini buldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmada, yaklaşık 1 yıl önce Cennet Özkaya ile evlenen İhsan Özkaya'nın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir plastik fabrikasında çalıştığını belirledi.

ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENDİ

Yaklaşık 3 aylık hamile olduğu belirtilen Cennet Özkaya'nın kendisini aldattığından şüphelenen İhsan Özkaya'nın bugün işe gitmediği ve karısıyla tartışmaya başladığı tespit edildi. Tartışmanın ardından mutfaktan aldığı bıçakla Cennet Özkaya'nın boğazını keserek öldüren kocasının, daha sonra oturma odasında ailesine 3 sayfalık bir mektup yazdığı belirlendi.

MEKTUP YAZDI

İhsan Özkaya'nın cesedinin yanında bulunan mektubun, ''Baba, ben senin hakkını ödeyemem. Sen o kadar dürüst ve namuslu adamsın ki ben senin hakkını ödeyeceğim öbür tarafta. Eğer bugün şu yazıyı yazabiliyorsam senin, annemin, abimin emeği çok'' diye başladığı öğrenildi.

Çiftin yaklaşık 2 ay önce apartmana taşındıkları, aynı evde daha önce İhsan Özkaya'nın ailesinin kaldığı bildirildi.

Olayı duyarak eve gelen çiftin yakınları sinir krizleri geçirdi. Çiftin bazı yakınları görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri incelemelerini sürdürüyor. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazelerin Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılacağı belirtildi.

79 GÜNLÜK BEBEĞİ DÖVDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Vicdansız baba minicik bebeğini dövdü. Bebeğin ağlama sesine uyanan annesi gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Bebeğin suratında kızarıklık gören annesi hemen hastaneye koştu.

Doktorların tedaviye aldığı bebeğin kafatasında çökme, sol kulak ve sağ gözünde morluk oluştuğu saptandı.

screen-shot-2012-12-14-at-8.46.51-am.png

Annesi tarafından hastaneye götürülen bebek, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 04.00'da merkez Kocasinan İlçesi Fatih Mahallesi Yıldırım Caddesi'ndeki 52 numaralı evde meydana geldi. Duvar boyacısı A.O.K, dün gece gece B.K.'ya mama verdikten sonra uyuttu. Saat 04.00 sıralarında anne Ö.K., bebeği B.K.'nın ağlama sesiyle uyandı. Çocuğun yanına giden anne, bebeğinin yanaklarında kızarıklık farketti. Baba A.O.K.'nın bu sırada evden ayrılarak Melikgazi İlçesi Ağırnas Beldesi'ne gittiği öne sürüldü. B.K.'nın yüzündeki kızarıklarının geçmemesi ve çeşitli yerlerinde morluklar görülmesi üzerine anne Ö.K., bebeğini Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Doktorların tedaviye aldığı bebeğin kafatasında çökme, sol kulak ve sağ gözünde morluk oluştuğu saptandı.

29325_2712_13122012_4.jpg

Polise bilgi verilmesi üzerine Ö.K., ifadesi alınmak üzere Reşat Vural Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis, Ağırnas kasabasında bulunduğu öne sürülen baba A.O.K.'yı aramaya başladı. B.K'ın Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇÖP EVDE KORKUTAN YANGIN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE] YÜREKLERİ AĞZA GETİREN YANGIN

Ümraniye Altınşehir Mahallesi, Ateşpare Sokağı'daki 4 katlı binanın 2. katında sabah saat 07.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Binayı kaplayan yoğun duman nedeniyle apartmanın en üst katında yaşayan ailenin 4 ferdi mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle binada mahsur kalan anne Menteha Berçen ile çocukları Tunç, Beyza ve Serkan Berçen'i kurtardı.

Mahalle sakinleri evde kalan Fatma D.'nin evi olarak kullandığını iddia ettiler. Şahsın ara sıra eve uğradığını ve kendilerinin defalarca belediye ekiplerine durumu bildirmesine rağmen herhangi bir işlem yapılmadığını öne sürdüler. Apartmanda mahsur kalan ve dumandan etkilenen 4 kişinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

İZİNDEN GELDİ DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

İzmir'de yol verme tartışması sonucunda çıkan kavgada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Olay dün gece saat 23.30 sularında Karşıyaka İlçesi 1738 sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre Balıkesir'de er olup İzmir'e izne gelen er M.O.Y.(22) kullandığı 35 KA 4493 plakalı otomobille 1738 sokağa giriş yaptı. Tam da bu esnada karşı yönden D.B.(20) idaresindeki 35 AY 8889 plakalı otomobille sokağa girdi. İki araç sürücüsü bu sırada yol verme tartışması yaşamaya başladı.

İddialara göre tartışmanın büyümesi üzerine, yanında bulundurduğu bıçağı çıkaran M.O.Y. karşı aracın sürücüsü D.B. ile yanındaki arkadaşı S.K.'yi bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Bacağından atar damarından yaralanarak çok kan kaybeden D.B. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan D.B. hayatını kaybederken arkadaşı S.K.'nın durumu ciddiyetini koruyor. Polis olaydan sonra yaptığı geniş çaplı araştırma sonucu zanlı M.O.Y.'yi suç aletiyle birlikte yakalarken zanlının aracını incelemek üzere Bostanlı Polis Merkezi'ne gönderdi.