BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  DÜNYA

Halk otobüsleri kafa kafaya çarpıştı

İstanbul Arnavutköy’de iki halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen bir otomobil de otobüsün altına girdi. Kazada 1 bir kişi ölürken...

Abone ol

İstanbul Arnavutköy’de iki halk otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen bir otomobil de otobüsün altına girdi. Kazada 1 bir kişi ölürken, çok sayıda kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Hadımköy’den Arnavutköy istikametine giden Mehmet Tekin yönetimindeki 34 AJ 1149 plakalı özel halk otobüsü, yolun kaygan ve yağışlı olması sebebiyle karşı yönden gelen Zeki Taylan yönetimindeki 34 ZL 7846 plakalı otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Metin Tekin yönetimindeki otobüsün arkasından gelen Mustafa İlvan yönetimindeki 34 J3868 plakalı araç, özel halk otobüsünün altına girdi. Kaza sonrası 34 AJ 1149 plakalı otobüste bulunan ve eşi Şaban Altın’la birlikte bayram ziyaretine giden Zaliye Altın hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralıların olduğu kazada, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti.
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Zaliye Altın’ın cenazesi inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.
(İHA)