BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  DÜNYA

Aziz Yıldırım açıklaması kafa karıştırdı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım’ın başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin ilginç bir açıklama yaptı.<b...

Abone ol

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Aziz Yıldırım’ın başkanlığa aday olup olmayacağına ilişkin ilginç bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe’de bayramlaşma töreni Fenerbahçe Kulübü Başkan’ı Aziz Yıldırım ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın katılımıyla bugün sabah saatlerinde yapıldı. Sarı-lacivertli kulübün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen bayramlaşma törenine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, kongre üyeleri , çok sayıda sporcu ve antrenör katıldı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, divan kurulu ve kongre üyeleri ile tek tek bayramlaşırken, kulüp sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, bayramlaşma töreninde başkan Aziz Yıldırım’ın moralli ve neşeli olduğu gözlendi.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, tüm islam aleminin ve Türk milletinin bayramını kutlarken, sarı-lacivertli camia içinde hayırlara vesile olmasını ve tüm branşlarda iyi sonuçlar almalarını temenni etti.
Günay, Aziz Yıldırım’ın başkan adaylığı ile ilgili yöneltilen soru üzerine, “Sayın başkanımla ben henüz konuşmadım. Aday olup olmadığını bilemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Aday olmaması için fazla bir neden yok. Aday olması için de fazla neden yok” dedi.
(İHA)