BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Eskişehirspor bayramlaştı

Eskişehirspor’da yönetim ve oyuncular bayramlaştı.<br/>Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenin...

Abone ol

Eskişehirspor’da yönetim ve oyuncular bayramlaştı.
Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular katıldı. Bayramlaşma töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Hoşcan, yarın oynanacak olan Elazığspor maçında galibiyetle dönerek Eskişehirspor camiasına bayram hediyesi vermek istediklerini söyledi.
Tüm Eskişehir halkının, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nın hayırlı olmasını dileyen Başkan Hoşcan, "Allah nice bayramlara yeniden eriştirsin. Bugün kulübümüzde coşkulu bir bayram kutlaması vardı. Birazdan nasipse Cuma namazımızı kıldıktan sonra uçağımıza bineceğiz ve Elazığ’a gideceğiz. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. İnşallah oradan da bir galibiyetle dönerek camiamıza bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. Bunun için hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah şans da bizde yana olursa iyi ümitlerimizi gerçekleştirip döneceğiz düşüncesindeyiz. 7 haftalık süreç bitti. Bundan sonraki süreçlerimiz devam edecek. Burada en iyi puanları alarak ilk yarıyı en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah yolumuz açık olur. Umutluyuz, mutluyuz. İçimizdeki bayram ufkunu hep beraber yaşamak istiyoruz" dedi.
(İHA)