BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.436,45
HABER /  DÜNYA

Tam 55 kilo esrar yakalandı

Gaziantep’te yol kontrol ve uygulaması yapan trafik ekipleri, 55 kilo 225 gram esrar maddesi ele geçirdi. <br/>Edinilen bilgiye göre Gaziant...

Abone ol

Gaziantep’te yol kontrol ve uygulaması yapan trafik ekipleri, 55 kilo 225 gram esrar maddesi ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Gaziantep otoban batı gişeleri girişinde trafik uygulaması esnasında, denetleme amaçlı durdurulan bir araçtan şüphelendi. Trafik ekipler araçta yaptığı aramada 55 kilo 225 gram esrar maddesi ele geçirdi. Bunun üzerine araçta bulunan 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edilerek, alınan ifadelerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçlarından düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, geleceğimizin teminatı olan gençlerin zehirlenmemesi amacıyla uyuşturucu ve uyuşturucu tacirleri ile kararlı mücadelenin Gaziantep halkından alınan destek ile artarak devam edeceği anlatıldı.
(İHA)