BIST 10.351
DOLAR 32,30
EURO 34,72
ALTIN 2.398,77
HABER /  SPOR

Hakan Şükür için yeni iddia

Son olarak tv yorumcusu olacağı, hatta siyasete gireceği konuşulan Şükür için yurt içinden bir takımın devreye girdiği iddia edildi.

Abone ol Galatasaray'dan ayrılan Hakan Şükür, son anda pürüz çıkmazsa ocak ayındaki ara transfer döneminden sonra bordo-mavili formayı giyecek.

Katar takımları ve Steaua Bükreş'ten teklif alan Hakan'ı başkan Sadri Şener'in ikna etmeyi başardığı belirtiliyor. Kral'ı takımda görmeyi çok isteyen Şener, işi bitirmek için bizzat devreye girdi.

En yüksek ücret

Hakan ile İstanbul'daki ofisinde buluşan Şener'in, "Bizde oynamanı çok istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hatta senin takımdaki en yüksek parayı alacağını söyleyebilirim" dediği dile getirildi. Daha önce yurt dışında oynamak istediği açıklayan Hakan'ın bu kararlı teklif karşısında yumuşayarak öneriye sıcak baktığı ve prensipte "Evet" dediği belirtildi. Transferde sadece detayların kaldığı öğrenildi.

İstemeden ayrıldı


Geçtiğimiz sezon sonunda G.Saray'dan gönderilen Hakan, futbol hayatına yurt dışında devam etmek istediğini açıklamıştı. TV yorumcusu olacağı, hatta siyasete gireceği belirtilen Hakan, başkan Şener'i kıramadı ve Trabzonspor'da oynamayı kabul etti.

Takıma almamıştı

Hakan Şükür'ün Trabzon'a gitmesi durumunda teknik patron Ersun Yanal'ın tavrı merak konusu. Yanal Milli Takım'ı çalıştırırken, Hakan'ı "Sistemime uymuyor" diyerek takıma almayan Yanal ile Hakan arasında uzun süren polemikler yaşanmıştı. Başkanın bu Hakan operasyonundan, Yanal'ın haberinin olmadığı iddia ediliyor.