BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hagi'nin sabrı sonunda taştı

Hagi çıkış yolu arıyor! Eğer böyle devam ederse devre arası bile beklemeden bazı oyunculara kapı gözüktü.

Abone ol

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Hagi maçtan sonra sert açıklamalarda bulundu. Hagi, bazı oyuncularla yollarını devre arasından önce ayıracaklarını söylerken, gidişattan memnun olmadığını da belirtti.

Manisaspor'a sahasında 2-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Gheorge Hagi maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Bazı oyuncularla devre arasından yollarını ayırabileceklerini söyleyen Rumen teknik adam, kiralık oyuncu da istemediğini söyledi.

ELEŞTİRDİ İSİM VERMEDİ

Hagi yaptığı açıklamada "Hassas bir durumdayız. Ama bulunduğumuz durumda herkesin bilinçli olması gerektiğini söyleyebilirim. Tabi ki ben, oyuncular ve teknik kadrodan bahsediyorum. Bir tek şeyi anlayamıyorum. Maça iyi başladık, ilk yarı maçı iyi kontrol ettik. İlk golden sonra bütün konsantrasyonu kaybettik ve hiçbir şey yapamadık. Tabi ki üzgünüm. Bundan sorna gerekli analizleri yapıp, neleri yapacağıma karar vereceğim. Bazı oyuncuların tavrıları normal değil. İsim vermiyorum ama sahadaki görüntü hoşuma gitmiyor. Ben buraya çalışmak için durumu bilerek geldim. Ve her şeyi değiştirmek için buradayım. Belki bazı oyuncular ile ilgili çok çabuk bu kararı vereceğim, belki devre arasını bile beklemeyiz. Bazı futbolcular ile yollarımızı devre arasını beklemeden ayırabiliriz. Çünkü böyle gitmez. Ben Galatasaray'da elimde olan oyunculara adapte olmalıyım ve en iyisini çıkartmak zorundayım." şeklinde konuştu.

KİRACI OYUNCUYA YER YOK!

Kiralık oyuncu istemediğini de söyleyen Rumen teknik adam "Kiralık oyuncu ile oynamak istemiyorum. Ben Galatasaray'ın oyuncusu olmasını istiyorum. Başarıya aç bir takım kurmak zorundayım, sevinci ve başarıyı yakalayacak bir takım olmalıyız.Ben tüm söylemek istediğim şeyleri söyledim, bu durumlarda az konuşmak lazım. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz." dedi.