BIST 10.173
DOLAR 32,32
EURO 35,00
ALTIN 2.447,69
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'da deprem istifa gelebilir

Manisa yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Yönetimde son yılların en büyük krizi yaşanıyor.

Abone ol

Manisaspor yenilgisi sonrası Galatasaray'da deprem yaşanıyor. Karşılaşma sonrası yönetime acil toplantı çağrısı yapıldı. Kulüpte her an herşeyin yaşanabileceğinin ilk sinyallerini ise Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı verdi.

Mehmet Helvacı Manisaspor mağlubiyetinin ardınan kameralar önüne geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkan Mehmet Helvacı, Manisaspor maçının bitiminden 1.5 saat sonra VIP tribünün locasından dışarı çıktı ve yönetim kurulu olarak yarın olağanüstü toplanacaklarını açıkladı. Helvacı karşılaşma sonrası şunları söyledi:

"Radikal bir karar alıp almayacağımızı, yarın gerçekleştireciğimiz yönetim kurulunda karar vereceğiz. Başkanımız yurt dışında, onun görüşlerini de telefonda alacağız. Başkan Polat, yurt dışında olduğu için toplantıya katılamayacak. Manisaspor maçının ardından gerektiği için bu toplantıyı gerçekleştireceğiz. Herkesin Galatasaray'ın sahipsiz olmadığını bilmesini istiyorum. Ne gerekiyorsa o yapılacaktır. Önce kendi aramızda konuşup kararları aldıktan sonra, basına açıklamada bulunacağız. Bizler de her şeyden önce Galatasaray taraftarıyız ve çok üzgünüz.

"İstifa'yı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya ise, "Her şey olabilir. Şimdi tek başına verilmiş bir karar yok. Toplu halde görüşeceğiz. Herkes bir cümle söyleyecek''.

Bu arada Galatasaray otobüsü, polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı. Ayrıca doping kotrolüne giren Servet Çetin ile kaleci Ufuk da, Ali Sami Yen'i polis aracıyla terk ettiler.