BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Çelik'e göre muhalefet hastalıklı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik İzmir'de yapılan bayramlaşma töreninde İzmir'i AK Parti'ye istedi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 11 yıldır CHP'li belediye tarafından yönetilen İzmir'de vatandaşa çağrıda bulundu. Gecekondulaşmanın böyle güzel bir kente yakışmadığını söyleyen Çelik, AK Parti belediyeciliğinin İzmir'e getirilmesi gerektiğini, bunun sağlanması halinde ''kenti uçuracaklarını'' söyledi.

Çelik, ''AK Parti'nin gizli gündemi var, kafasının ardında bir şeyler var'' diyenlere de seslenerek, ''8 yıldır iktidardayız. Halkımızın yüzünü güldürmekten, köylümüze yol, su, elektrik, okul, medeni imkanlar götürmekten öte ne yaptık?'' sorusunu yöneltti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı ve bayramlaşma, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in katılımıyla yapıldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, Hükümetin, kendi partisinden olsun olmasın her yere hizmet götürdüğünü, İzmir'de de birçok yatırım ve çalışma yapıldığını anlattı.

İZMİR'İ UÇURACAĞIZ SÖZÜ

İzmir'in 11 yıldır CHP'li belediye başkanları tarafından yönetildiğini, gecekondulaşmanın böyle güzel bir kente yakışmadığını dile getiren Çelik, AK Parti belediyeciliğinin İzmir'e getirilmesi gerektiğini, bunun sağlanması halinde ''kenti uçuracaklarını'' ifade etti.

Çelik, yıllarca hizmet yapmalarına karşın bazı çevrelerin halen AK Parti'nin gizli gündemi olduğu yönünde iddialarda bulunduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

''(AK Parti'nin gizli gündemi var, kafasının ardında bir şeyler var) diyenlere soruyorum. 8 yıldır iktidardayız. Halkımızın yüzünü güldürmekten, köylümüze yol, su, elektrik, okul, medeni imkanlar götürmekten öte ne yaptık? Ülkeye 13 bin kilometre duble yol örmekten, 150 bin derslik yapmaktan öte ne yaptık? Ordumuzu daha da güçlü hale getirmekten öte ne yaptık? Bu kadro meselesidir. Bu kadro can siperhane çalışıyor. Peşin hükümleri parçalamak, atomu parçalamaktan daha zordur. Bu peşin hükümlülüğün ortadan kalkması lazım. Ağzınla kuş tutsan, 'bu hayvan haklarına aykırıdır' diyor, bir şekilde mutlaka seni eleştiriyor. Çünkü varlığını buna borçlu. Hastalık haline gelmiş. Yüksek tansiyon, şeker hastalığı gibi bir şey bu.''