BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak.

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve kuzeydoğu kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile Doğu bölgelerimizde batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Bilecik ve Gölcük çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı bulutlu, İç Ege (Afyon, Kütahya, Uşak ve Denizli ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, Isparta, Burdur, Antalya'nın kuzey ve batı ilçeleri (Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki, Aksu) ile öğle saatlerinden sonra Adana ve Hatay çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, Eskişehir ile öğle saatlerinden sonra Ankara, Konya, Çankırı, Niğde ve Kayseri çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Bolu ile öğle saatlerinden sonra Karabük ve Kastamonu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.