BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 33. bölüm Kamuran hayır diyor

Güzel Köylü'de Kamuran şoku. Cemal'e hayır diyen Kamuran köyde şok etkisi yaratır. Köylü Kamuran'ın başkasını sevdiğini düşünür.

Abone ol

Güzel Köylü'de Kamuran şoku. Cemal'e hayır diyen Kamuran köyde şok etkisi yaratır. Köylü Kamuran'ın başkasını sevdiğini düşünür.

Kamuran’ın “hayır” cevabı köyde şok etkisi yaratıyor!

Kamuran'ın nikahta "hayır" demesi herkesin üzerinde bir şok etkisi yapatır. Kimse Kamuran'ın Cemal'e neden hayır dediğini anlamaz. Kamuran'ın nikahta hayır demesinin nedeninin Gül olduğunu sadece Cemal, Niyazi, Gül ve Kamuran bilmektedir.  Herkes bu konuda bir fikir yürütür ve sonunda Kamuran'ın başka birisini sevdiği konusunda hemfikir olurlar.  Üstelik bu kişinin Kaan olacağı konusunda da fikir birliğine varırlar. Kaan Kamuran için oldukça iyi bir kısmet olduğundan herkes tarafından destek görür. 

screen-shot-2015-02-03-at-3.56.13-pm.png

Gül ve Cemal nikah hazırlığında!

Kamuran'ın nikahta "hayır" demesi Gül ve Cemal'e zaman kazandırmıştır. Kendi nikahları için hazırlıklara hız veren Cemal ve Gül'ün hesap etmedikleri bir şey vardır. Sultanana ve Kaan  Gül ve Cemal'in hala görüştüğünü düşünmektedir.

screen-shot-2015-02-03-at-3.56.05-pm.png

Ve bunu ispat etmek için de Kaan, Gül ve Cemal'in peşine takılır.  Cemal ve Gül ise herşeyden habersiz  aşklarını yaşamaya devam etmektedir. Kendilerini bekleyen tehlikenin farkında değillerdir.

screen-shot-2015-02-03-at-3.55.55-pm.png

GÜZEL KÖYLÜ'DE NELER OLDU?

Güzel Köylü 31. yeni bölümde Gül ve Cemal gizli evlilik hazırlığı içindedirler. Kamuran2ın gerçekten hamile olmadığını öğrenmeye çalışan çifti bekleyen yeni maceralar neler?

Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır.  Ancak  Yusuf ve Hüsnü de  Kamuran ve Cemal için nikah tarihi alma çabasına girer.

Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle  nikah tarihinin  öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını alt üst eder. 

screen-shot-2015-01-20-at-4.44.21-pm.png

Bu nikahı engellemek için  Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir.   Cemal bunun  için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır.

screen-shot-2015-01-20-at-4.43.46-pm.png

Cemal ve Kamuran'ın nikah tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikah masasına gitmekten başka  çaresi kalmamıştır. Nikahtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi  Cemal'in  kurtuluşu için son şanstır.

screen-shot-2015-01-20-at-4.43.59-pm.png

29 BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güzel Köylü 29. yeni bölümde işler karışıyor. Cemal ile Gül aşklarını gönüllerince yaşamaya başlarlar.

Güzelköy'de yeni yılın ilk günü... Gül yılbaşı balosunda ayağını  zorladığı için zorlanmaktadır. Kaan, Gül'ün doktora gitmesinin gerekli olduğunu söyler.

screen-shot-2015-01-06-at-4.05.02-pm.png

Gül, iyi olduğunu ve Cemal'in kendisini iyleştirdiğini söyler ancak dayanamaz duruma gelince Cemal onu hastaneye götürmek zorunda kalır. Öte yandan ateş parçasını çekilişte Niyazi'ye kaptırdığı için Bünyamin’in psikolojisi bozulmuştur ve  doktora gitmek ister.Bünyamin'i doktora götürme işi Kaan'a düşünce, Kaan ve Gül hastanede karşı karşıya gelir.

screen-shot-2015-01-06-at-4.05.32-pm.png

KAMURAN OYUNUN PEŞİNDE

Hüsnü ve Yusuf'un Kamuran ile Cemal'i evlendirme planları sürerken, Kamuran'ın aklına bir oyun gelir. Kamuran bu oyun sayesinde Cemal'i köşeye sıkıştıracaktır. Cemal ise başına geleceklerden habersiz Gül ile evlenme planları yapmaktadır.