BIST 9.878
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,70
HABER /  MEDYA

Zeynep Öztürk Nazlı Hamarat'a yapıştırıyordu

Zeynep Öztürk Bu Tarz Benim stüdyosunu terkettikten sonra geri döndü. Bu kez Zeynep Öztürk ile Nazlı Hamarat ve Nihal arasında kavga çıktı.

Abone ol

Bu Tarz Benim kızlarından Zeynep Öztürk stüdyoyu terketme tehdidinin ardından yayına geri döndü. Dönünce de bu kez 'elinin tersiyle vurmaya kalktığı' Nazlı Hamarat ile kavgaya devam etti.

ZEYNEP ÖZTÜRK NE DEDİ?
Bu Tarz Benim kızlarına 'varoşlarla aynı yerde durmak istemiyorum' diyerek yayını terkeden Zeynep Öztürk geri manevra yaptı. TV8'in bipleyerek verdiği 'varoşlar' kelimesi ise seyirciden büyük tepki aldı. Etiler'de butik sahibi olan Zeynep Öztürk 'ün 'varoşlar' aşağılaması ona büyük kredi kaybettirdi.

ELİNİN TERSİYLE NAZLI HAMARAT 'A VURUYORDU
zeynep-öztürk-nazli-hamarat-bu-tarz-benim.jpgZeynep Öztürk 'ün olay yaratan Bu Tarz Benim kavgasındaki bir detay ise Nazlı Hamarat ile olan ilişkisinde gerilimi zirveye taşıdı. Skandal kavga sırasında Zeynep Öztürk elinin tersini kaldırmış ve Nazlı Hamarat 'a vurmaktan son saniye vazgeçmişti.

BU TARZ BENİM 'E GERİ DÖNDÜ
Olay yaratan kavganın ardından yayına geri dönen Zeynep Öztürk 'e Nazlı Hamarat laf çakmaktan geri durmadı. Zeynep Öztürk ise 'Az önce parladığım anım gibi kendimi hiç öyle görmedim. Kendime şaşırdım. Nasıl bir çığırından çıkarmaysa o derece oldu" dedi.
zeynep-öztürk-bu-tarz-benim.20150204090633.jpg
Bu söz üzerine Nazlı Hamarat "Gerçekler ortaya çıktı. Yüzüne takmaya çalıştığın masken az önce indi. Herkes gerçek yüzünü gördü" diyerek laf vurdu. Nazlı Hamarat 'ın "Bu Tarz Benim 'den gitmek için kendisini kışkırttığını" söyleyen Zeynep 'Sen bir söylesene çorbacı da ne dedin" diyerek tepki verdi.

SEN SEYİRCİYE OYNUYORSUN

Nazlı Hamarat ise "Sen sadece üzerine dikkat çekmeye çalışıyorsun. Seyircilere oynuyorsun" dedi.