BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Gürsel Tekin'e canlı yayında Şirin Payzın ayarı!

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ün AK Parti'yi temsil ederek konuştuğunu söyleyen Gürsel Tekin'e moderatör Şirin Payzın'dan çarpıcı bir tepki geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor'da başkanlık sistemi tartışmaları masaya yatırıldı. Şirin Payzın'ın modere ettiği programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Payzın arasındaki gerilim damga vurdu.

Programın konuklarından Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ün hükümeti savunan tutumuna tepki gösteren Gürsel Tekin, eleştiri oklarını Şirin Payzın'a yöneltti. Öztürk'ün AK Parti'yi mi yoksa gazeteci kimliğini mi temsil ettiğini sorgulayan Tekin, Payzın'ın moderasyonunu topa tuttu.

"ARKADAŞ GAZETECİ OLARAK KONUŞACAKSA EYVALLAH!"

Öztürk'ün konuşmasına müdahale eden Gürsel Tekin, Şirin Payzın'ı konu tercihleri nedeniyle eleştirdi. "Kemal Bey'in söylediği cümlelerin hiç biri doğru değil." diyen Tekin şöyle devam etti:

Rahatsız edici bir tablo var. Ne yazık ki bütün programlarda bunu yapıyorsunuz özellikle merkez medya olarak. Türkiye'nin önemli meselelerini tartışıyorsunuz. Üç tane siyasi parti var. Ama dördüncü asıl bu işin muhatabı olan siyasi parti yok. Arkadaşımız gazeteci olarak konuşacaksa eyvallah. Eğer gazeteci olarak konuşacaksa hiç itirazım yok ama...

"GAZETECİLERE KİMİN TEMSİLCİSİSİN DEMEK MODA OLDU!"

Tekin itirazına tepki gösteren Şirin Payzın Kemal Öztürk'ü neden çağrıdığını anlatırken "Rica ediyorum son dönemde moda haline geldi. Burada gazetecilere böyle sen kimin temsilcisisin diye sormak doğru değil" diyerek isyan etti. Payzın şöyle dedi:

Buna cevap verebilir miyim Gürsel Bey? Biz buraya bütün siyasi partileri çağırıyoruz. Gelip gelmemek onlara kalmış bir şey. Ama biz her programa gazeteci bakışı da koymak istiyoruz. Hükümeti daha içinden izlediği için Yeni Şafak gazetesinden de koyuyoruz, Hürriyet'ten de koyuyoruz. İki ana akım medyayı da koyuyoruz. Rica ediyorum son dönemde moda haline geldi. Burada gazetecilere böyle sen kimin temsilcisisin diye sormak doğru değil. O zaman haksızlık yapmış oluruz. Kemal Bey görüşlerini söylüyor.