BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  DÜNYA

Yolcu uçağı böyle düştü!

Tayvan'da TransAsia Havayolları'na ait yolcu uçağının düşme anı saniye saniya böyle görüntülendi!

Abone ol

TranAsia Havayolları'na ait iç hat seferi yapan bir yolcu uçağı, Tayvan'ın başkenti Taipei'den havalandıktan kısa süre sonra bir köprüye çarparak Keelung nehrine düştü.

Tayvan'da TransAsia Havayolları'na ait GE-235 sefer sayılı yolcu uçağının bir nehre düşmesi sonucu 9 kişinin öldü.

Şinhua ajansının haberinde, TransAsia Havayolları'na ait yolcu uçağının 58 yolcusuyla Tayvan'ın başkenti Taypey'den Kinmın kentine giderken nehre düştüğü ve 9 kişinin öldüğü belirtildi.

Havalandıktan kısa bir süre sonra yolcu uçağıyla yerel saatle 11:00'de irtibatın kesildiği ifade edilirken, Çin basınında yer alan fotoğraflara göre, uçağın düşmeden önce nehrin üzerindeki köprüye çarpmasıyla bir kanadının koptuğu görüldü.

Kazanın ardından kurtarılanlardan 28'nin hastanede tedavi altına alındığı, uçaktaki yolcular arasından 31 kişinin Çin vatandaşı olduğu kaydedildi.

OTOMOBİLİ BİÇTİ

Zorunlu iniş yapmak için yan yatıp alçalmaya çalışırken ise otobanda giden bir aracı biçti ve nehre iniş yaptı.

Tayvan Merkez Haber Ajansı CNA'ya konuşan bir hükümet yetkilisi uçağın bir köprüye çarptıktan sonra nehre düştüğünü söyledi.

Yerel ETTV televizyonu da uçağın dönerken yan yatıp köprüye çarptığını gösteren görüntüler yayımladı.

Temmuz ayında yine TransAsia Havayolları'na ait bir uçak Tayvan'ın Penghu Takımadaları yakınında fırtına nedeniyle düşmüş, kazada 48 kişi hayatını kaybetmişti.

İŞTE O ANLAR...