BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Guti, gece vakti İstanbul'a geldi

İspanyol yıldız Guti Fernandez gace yarısı İstanbul'a geldi.

Abone ol

Beşiktaş'tan ayrılan Guti Fernandez, özel işleri ve takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için İstanbul'a geldi.

Yıldız futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çok güzel günler geçirdiğini belirterek, ''Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Burada geçirdiğim dönemde çok mutlu oldum. Çok güzel günler geçirdim. Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmasını arzu ediyorum'' ifadelerini kıllandı.

"ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu, oynatılmaması nedeniyle ayrılma kararı aldığını yineleyen Guti, ''Burada oynamak istiyordum. Futbol kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek isterdim ama bazı engellerden dolayı bu olmadı. Çok üzgünüm. Buradan üzgün olarak gidiyorum.'' dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Beşiktaş'ın, hafta sonunda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı kazanmasını temenni eden İspanyol futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlara da teşekkür ederek, ''Taraftarlara gönülden teşekkür ediyorum. Gerçekten bütün sezon güzel maçları onlarla paylaşmak isterdim ama bu olmadı. Bunun için çok üzgünüm'' şeklinde konuştu.  Guti Hernandez, İstanbul'u çok sevdiğini, ara sıra gelip takım arkadaşlarını ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.