BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,00
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP bu istifa söylentisiyle çalkalanıyor

CHP'de Enver Aysever, Gürsel Tekin ve Bihlun Tamayligil'in istifa edeceğini iddia etti!

Abone ol

CNN TÜRK'te Dört Bir Taraf programında gazeteci-yazar Enver Aysever önemli bir iddiada bulundu. Sezgin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve CHP Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Bihlun Tamaylıgil'in gelecek hafta MYK'dan istifa edebileceğini söyledi.

Programda CHP'de önümüzdeki hafta ciddi gelişmelerin yaşanabileceğini söyleyen Enver Aysever, Gürsel Tekin'in ilçe yönetimleriyle ilgili olarak sıkıntı yaşadığını iddia etti. Nagehan Alçı ile CHP kulislerinde yaşanan tartışmalarla ilgili söz düellosuna tutuşan Aysever, Alçı'yı 'sen bilmiyorsun' diyerek susturdu.

ASIL BOMBA HAFTAYA

CHP'de görünenin dışında bir de gizli gündeminin bulunduğunu söyleyen Aysever, CHP'nin üst yönetimindeki iki isimden, önümüzdeki hafta istifa beklediğini açıkladı. Programa katılanların şaşkınlıkla izlediği iddialarda Aysever, Gürsel Tekin'in ve Bihlun Tamaylıgil'in partiden önümüzdeki hafta istifa edeceğini söyledi.

TEKİN'DEN İSTANBUL YÖNETİMİNE REST

Tekin ile Kılıçdaroğlu'nun karşı karşıya geldiğini anlatan Aysever, Kağıthane, Kadıköy ve Bakırköy ilçe teşkilatlarının, önümüzdeki hafta toplanacak MYK'da Kılıçdaroğlu tarafından görevden alınmaları halinde Tekin'in istifa edeceğini iddia etti. CHP'deki asıl gündemi bu istifaların işgal ettiğini ifade eden Aysever, Tamaylıgil'in ise partideki ideolojik tartışmalar nedeniyle istifa edeceğini söyledi.