BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.410,20
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında fena dövdüler

Şanlıurfa'da iki grup arasında laf atma meselesi yüzünden çıkan tartışma büyüyünce olanlar oldu

Abone ol

Şanlıurfa'da iki grup arasında 'laf atma' meselesi yüzünden çıkan tartışma sopaların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, polis 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olay bugün öğlen saatlerinde Eyyübiye Mahallesi Buğday Pazarı yakınında meydana geldi. Daha önceden de aralarında husumet bulunan Akboğa ile Akkaya ailelerinin fertleri çarşı ortasında karşılaşınca birbirlerine laf attı. Çıkan tartışma kısa sürede büyürken, ailere fertleri cep telefonuyla yakınlarına ulaşıp olay yerine çağırdı.

Biranda sayıları 20'yi bulan taraflar, olayın ne olduğunu öğrenmeden otomobillerinden çıkardıkları sopalarla çarşı ortasında birbirlerine saldırdı. taraflar birbirlerine acımazısca vururken, olayı görenler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eli sopalı tarafları birbirinden güçlükle ayıran polis, olaya karışan 2 kişiyi gözaltına alırken, kavgada 3 kişi ise aldıkları sopa darbesi sonucu ağır yaralandı.

Kavgada yaralanan 3 kişi Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Bu arada sopalı kavga, bir kişi tarafından cep telefonuna kaydedildi.

İŞTE O ANLAR