BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Avcı ne kadar maaş alacak?

Milli takımın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ne kadar maaş alacağı belli oldu.

Abone ol

Milli Takım’ın Euro 2012’de başarısız olması nedeniyle görevden ayrılan Guus Hiddink’in yerine Abdullah Avcı getirildi.

TFF Başkanı Aydınlar, eski Teknik Direktör Guus Hiddink ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a teşekkür etti. Abdullah Avcı'nın kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü bulunduğunu belirten Başkan Aydınlar, "Abdullah Hoca bu görevi hak etti. Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'nün çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirten Abdullah Avcı da "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz" dedi. Abdullah Avcı, 5.5 sene görev yaptığı Büyükşehir Belediyespor camiasına da teşekkür etti.

AYLIK MAAŞI: 150 BİN LİRA

M.Ali Aydınlar, Abdullah Avcı ile dün akşam Maslak Acıbadem'de el sıkıştı. İş paraya gelince Avcı "Sizden talebim yok" dedi. Bunun üzerine TFF aylık maaşı 150 bin lira olarak belirledi ve bunu telefonla Avcı'ya bildirdi.. Avcı 3 yıllık anlaşma yaptı. TFF yönetimi bugün 15.00'te toplanıp A.Avcı'yı yönetime çağıracak.. En geç 17.00 civarı internetten resmi açıklama yapılacak.