BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemeli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Suriye’ye jet cevap<br/><br/>Ankara - Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin Sur...

Abone ol

Günün önemeli gelişmelerini sizin için derledik.



Suriye’ye jet cevap

Ankara - Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin Suriye’den gelecek olası bir saldırıya hazırlığının tam olduğunu belirterek, "Ülkemiz böyle bir şeye her an hazırdır. Suriye kendisi buna ne kadar hazırdır bunu bilemem" dedi.



İstanbul’da korkutan hortum

İstanbul - Şile’de denizde oluşan hortum korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.



Meclis’te başörtüsüne yeşil ışık

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, “Gerçekten Türkiye belli bir olgunluğa geldi. Meclis’te başörtüsü sorunu uzlaşarak çözülür” dedi.



Mesut’tan "Bale" itirafı

Berlin - Real Madrid’den Arsenal’e transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, 3 sezon formasını giydiği İspanyol ekipten ayrılma nedenini açıkladı. Türk asıllı Alman futbolcu, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin kendisine güvenmemesi ve Gareth Bale transferinin, Arsenal’e gitmesinde etkili olduğunu söyledi.



"Rejim kimyasal kullandıysa..."

Moskova - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye rejiminin kimyasal silah kullandığının kanıtlanması durumunda askeri operasyonun doğru olacağını kabul edebileceklerini ancak bu kararın BM Güvenlik Konseyi çerçevesinde alınması gerektiğini söyledi.



Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda yangın

İstanbul - Sarıyer’de bulunan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nın giyim ve kırtasiye deposunda yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın kontrol altına alındı.

(İHA)