BIST 10.278
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.448,03
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>"Lice olayı, sıradan bir olay değil"<br/><br/>Ankara - Diyarbakır’ın L...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



"Lice olayı, sıradan bir olay değil"

Ankara - Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan olaylara değinen Başbakan Erdoğan, bazı kesimlerin çözüm sürecinden rahatsız olduğunu belirterek, "Lice olayı sıradan bir olay değildir. Lice olayının da dolaylı olarak dayandığı yer esrar, hint keneviri olaydır" dedi.



Mahkemeden flaş "Gezi Parkı" kararı

İstanbul - İstanbul 6. Bölge İdare Mahkemesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Gezi Parkı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararına yaptığı itirazı reddetti.



Kılıçdaroğlu UEFA’yı eleştirdi

Ankara - CHP lideri Kılıçdaroğlu, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a ceza veren UEFA’yı eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, "UEFA’ya sesleniyorum, bu kararlarla siz Türk sporunu cezalandıramazsınız. Türkiye’de demokrasinin olmadığını öğrenemediniz mi siz? Bu mahkemelerin siyasi otoritenin sopası olduğunu öğrenemediniz mi siz” dedi.



Sarai Sierra cinayetinde flaş gelişme

İstanbul - ABD’li Sarai Sierra’nın öldürülmesiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede, katil zanlısı Ziya T. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.



Küçük çocuk 4. kattan düştü

Şangay - Çin’de 5 yaşındaki bir çocuk dördüncü kattan aşağı düştü.

Şangay’daki bir toptancı pazarında meydana gelen olayda, yaklaşık 12 metre yükseklikten aşağı düşen küçük çocuk, 59 yaşındaki bir ambar görevlisi tarafından tutulmak istendi. Kahraman adam çocuğun hızını keserek düşüşünü yavaşlattı. Hastanede tedavi altına alınan çocuk ve adamın sağlık durumlarının iyi oldukları açıklandı.



Tarkan’a hayali taciz şoku

Louisana - ABD’nin Louisana eyaletinde Miranda Miley adlı bir kadın, ünlü şarkıcı Tarkan’ın kendisini taciz ettiğini iddia etti. Olayı araştıran polisler, yalan söylediğini belirledikleri kadını gözaltına aldı.



Usain Bolt’a meydan okudu

Arizona - Arizonalı futbol oyuncusu, koşu bandında saatte 40.3 kilometre hız yaparak inanılmaz bir performans sergiledi.

(İHA)