BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Erdoğan’dan önemli açıklamalar<br/><br/>Ankara - Başbakan Recep Tayyip E...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ay sonuna kadar demokratikleşme paketini açıklayacağını ifade etti.



Mehmet Ali Aydınlar bombaladı

İstanbul - Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısı ile şike sürecini değerlendirdi ve hakkındaki iddialara cevap verdi.



Gül’den "Suriye helikopteri" açıklaması

Ankara - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye sınırında helikopter düşürülmesine ilişkin, "Sınır güvenliği için tabii ki kurallar gereği gereken yapılmış oldu" dedi.



Bu görüntüler film sahnesinden değil

Adana - Adana’da bir kişinin, 15 bin lira kredi talebi gecikince bankanın kadın müdürünü boğazına bıçak dayayıp rehin aldıktan sonra 14 bin 450 lira parayı alıp kaçması, saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.



İnternet kafelerde "okul saati" denetimi

İstanbul - Okulların açılmasıyla birlikte, Beyoğlu polisi internet kafelerdeki denetimlerini sıklaştırdı. Polis kurallara uymayarak okul saatinde 12 yaş altı çocuklar ile üniformalı öğrencileri kabul eden internet kafelere cezai işlem uyguladı.



Metrobüs durağında kedi kurtarma operasyonu

İstanbul - Zincirlikuyu metrobüs durağında bulunan asansörün boşluk bölümünde mahsur kalan kedi, itfaiyenin çalışmalarıyla kurtarıldı.



Cameron’a da ‘tavşan kulak’ yapıldı

Londra - İngiltere Başbakanı David Cameron’a ‘tavşan kulak’ şakası yapıldı.

(İHA)